Kursus

Alkohol Ink Kursus - Begynderniveau - Ny Dato På Vej!

Dato: Ikke fastsat endnu


Vil du være med til at lege med flotte farver?

Vil du være med til at puste og blæse, flytte og skubbe?

Vil du være med til at lære, hvordan forskellige teknikker får de kraftige alkohol ink farver til at bevæge sig på papiret og skabe smukke og finurlige mønstre?


Så skal du være hjertelig velkommen på mit kursus i Alkohol Ink for Begyndere.

Alkohol Ink er for alle, der har lyst til at lege med farver og figurer. Med kun få teknikker og masser af nysgerrighed, kan du lave de smukkeste malerier på meget kort tid. På kurset vil du blive introduceret til forskellige metoder, som vi sammen afprøver og udforsker - og så vil der naturligvis også være tid til fri leg, hygge og snak.

Efter kurset vil du så have samlet dig en lille ‘værktøjskasse’ med dagens teknikker, tips og tricks, så du nemt kan lege videre derhjemme. Det vil også være muligt at købe et lille alkohol ink ‘starter-kit’ efter kurset.


Info om kurset

Dato: Ikke fastsat endnu

Sted: Ikke fastsat endnu - Specifik adresse udleveres efter tilmelding.

Pris: 700 kr. Det er muligt at betale med MobilePay på selve kursusdagen. Materialer, ‘Værktøjskasse’, te/kaffe samt lidt sødt i pausen er inkluderet i prisen - medbring egen madpakke til frokost.

Tilmelding: -


Der er max 6 pladser på kurset.


Følg anura art at heart på Facebook eller Instagram for at holde dig orienteret om flere kurser, og kontakt mig meget gerne, hvis du ønsker, jeg skal komme ud til dig og afholde kursus for dig og dine venner.


Bedste hilsner fra Anura ♡ | anura art at heart***Bemærk venligst at alkohol ink og isopropylalkohol afgiver dampe og har en kraftig lugt af sprit. Læs evt. sikkerhedsdatablade på hhv Ranger alkohol ink og isopropylalkohol Kursister bedes medbringe eget sikkerhedsudstyr (handsker og åndedrætsværn), hvis ønsket. Jeg bruger ikke selv hverken handsker eller værn men sørger for god udluftning.


Som noget nyt på alkohol ink markedet, er mærket Touch begyndt at lave alkohol ink, der er gift- og lugtfrie. Disse vil primært blive brugt på mine kurser fremover så vidt muligt. 
anura art at heart - Kruseduller med kant * Finurligheder i blæk

Hej og velkommen til min verden af kruseduller og finurligheder. Jeg hedder Anura. Er 40 år, kunstner og krusedullemager. Jeg bor i Aarhus og har kontorplads på Godsbanen inde i centrum. Jeg tegner kruseduller med fine line penne samt posca tuscher og maler blækfinurligheder med alkohol ink. Her på hjemmesiden kan du se et udvalg af mine kunstprodukter, og i webshoppen har du mulighed for at bestille og købe dem. Jeg har blandt andet salg af originale kunstværker samt kunstprints i forskellige størrelser. Desuden har jeg salg af diverse kort, som enten kan skrives i eller sættes i glas og ramme. I webshoppen finder du også mine små til/fra julekort. Og endelig kan du naturligvis også købe et gavekort.

Ved siden af mit krusedullemageri designer jeg lidt smykker - senest har jeg kastet min kærlighed på de små, tjekkiske, farvestrålende glasperler og designer enkle armbånd i mange farvevarianter. Desuden har jeg en stor passion for fotografering og nyder at indfange omverden med indlevelse og et kreativt øje. Jeg kommer meget gerne ud som fotograf til festlige arrangementer eller laver portrætter af dig og dine nærmeste. Kontakt mig endelig for at høre mere og tjek evt. min foto-Instagram side for at se et udvalg af mine fotos.

Kontaktoplysninger


anura art at heart

v/Anura Giese

Tordenskjoldsgade 77 st. tv.

Trøjborg - 8200 Aarhus N

DK - Danmark


CVR nr. 40024751

Telefon: 53 83 80 33

Forsendelse og levering


Levering til hele Danmark. Forsendelse fra 39 kr. Varer afsendes hver tirsdag og senest 5 hverdage efter bestilling. Dog længere ved special bestillinger - kontakt mig venligst på kontakt@anura.dk for nærmere info.  

Fortrydelsesret og reklamation


Der gives 14 dages fuld returret til varer købt i webshoppen, og der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Skriv venligst til mig på kontakt@anura.dk, hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret eller reklamationsret.

Følg mig meget gerne


Jeg poster bla. nye kunstværker, afholder konkurrencer, informerer om kurser og oplyser om markeder og udstillinger via Facebook og Instagram.

Betalingsmuligheder


I webshoppen kan du betale med alm. Dankort, Ved markeder og udstillinger kan du betale kontant eller med MobilePay.


anura art at heart 2019 © Copyright. All Rights Reserved.