Om

Mit tegnehjerte

anura art at heart begyndte en dag midt i januar 2016, da min dengang 6-årige søn og jeg sad ved spisebordet og tegnede tegninger sammen.

 

Der skulle tegnes hvide biler på veje og røde højhuse; ligesom dén vi kører i, og dét vi bor i. Og mens han farvelagde de mange døre og vinduer, blev mine kruseduller til noget mere... De blev til noget med et udtryk, noget med en lille historie at fortælle.

 

Og i lang tid dekorerede sønnen både biler og højhuse med prikker, og krøller og finurlige figurer, når vi sad ved spisebordet og tegnede sammen.

 

Og selvom det er flere år siden nu, og det kun er mig, der tegner kruseduller, kan jeg stadig se sønnens stolthedssmil, når jeg fortæller ham historien om, hvordan jeg fandt mit tegnehjerte sammen med ham.

 

Med masser af kærlige smil, ønsker jeg dig en hjertevarm dag og siger

mange tak fordi, du tog dig tid til at læse min lille historie.

 

Kram fra Anura

anura art at heart - Kruseduller med kant * Finurligheder i blæk

Hej og velkommen til min verden af kruseduller og finurligheder. Jeg hedder Anura. Er 40 år, kunstner og krusedullemager. Jeg bor i Aarhus og har kontorplads på Godsbanen inde i centrum. Jeg tegner kruseduller med fine line penne samt posca tuscher og maler blækfinurligheder med alkohol ink. Her på hjemmesiden kan du se et udvalg af mine kunstprodukter, og i webshoppen har du mulighed for at bestille og købe dem. Jeg har blandt andet salg af originale kunstværker samt kunstprints i forskellige størrelser. Desuden har jeg salg af diverse kort, som enten kan skrives i eller sættes i glas og ramme. I webshoppen finder du også mine små til/fra julekort. Og endelig kan du naturligvis også købe et gavekort.

Ved siden af mit krusedullemageri designer jeg lidt smykker - senest har jeg kastet min kærlighed på de små, tjekkiske, farvestrålende glasperler og designer enkle armbånd i mange farvevarianter. Desuden har jeg en stor passion for fotografering og nyder at indfange omverden med indlevelse og et kreativt øje. Jeg kommer meget gerne ud som fotograf til festlige arrangementer eller laver portrætter af dig og dine nærmeste. Kontakt mig endelig for at høre mere og tjek evt. min foto-Instagram side for at se et udvalg af mine fotos.

Kontaktoplysninger


anura art at heart

v/Anura Giese

Tordenskjoldsgade 77 st. tv.

Trøjborg - 8200 Aarhus N

DK - Danmark


CVR nr. 40024751

Telefon: 53 83 80 33

Forsendelse og levering


Levering til hele Danmark. Forsendelse fra 39 kr. Varer afsendes hver tirsdag og senest 5 hverdage efter bestilling. Dog længere ved special bestillinger - kontakt mig venligst på kontakt@anura.dk for nærmere info.  

Fortrydelsesret og reklamation


Der gives 14 dages fuld returret til varer købt i webshoppen, og der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Skriv venligst til mig på kontakt@anura.dk, hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret eller reklamationsret.

Følg mig meget gerne


Jeg poster bla. nye kunstværker, afholder konkurrencer, informerer om kurser og oplyser om markeder og udstillinger via Facebook og Instagram.

Betalingsmuligheder


I webshoppen kan du betale med alm. Dankort, Ved markeder og udstillinger kan du betale kontant eller med MobilePay.


anura art at heart 2019 © Copyright. All Rights Reserved.