Armbånd

Størrelse

Omkreds i cm.

XXS (barn)

14-15

XS

15-16

S

16-17

M

17-18

L

18-19

XL

19-20

>> Perlerne

Armbåndene er lavet med perler i størrelserne 10, 11 og 15, hvoraf str. 15 er de mindste perler. På billedet ses perlerne sammenlignet med en almindelig tandstik. 

Perlerne er runde og ensartede, og niver ikke i de små fine hår på håndleddet.


>> Snoren

Elastiksnoren, som perlerne sættes på, er en særlig stærk og elastisk snor fra Japan, lavet specifikt til sådanne slags perlearmbånd.

Bemærk; for bedre holdbarhed af elastiksnoren, bør armbåndet rulles over hånden, når det tages på og af. Saltvand, kemikalier og lign. kan misfarve perlerne over tid.

>> Størrelsen

Armbåndene laves i seks forskellige størrelser fra barn til XL.

Størrelse M svarer til ca. 17-18 cm i omkreds. Denne størrelse passer en voksen kvinde af almindelig bygning.

Hvis du er i tvivl om din størrelse, så mål dit håndled og tjek størrelsestabellen her til højre. Skulle størrelsen efter køb alligevel ikke passe dig, så kontakt mig, og vi finder ud af det. 

Armbånd

Ved siden af at male, har jeg også kastet min kærlighed på at designe armbånd af små Seed Bead glasperler. Jeg bruger både Miyuki Seed Bead glasperler fra Japan og de lidt større Rocailles Seed Bead glasperler fra Tjekkiet.

Perlerne er utrolig smukke i både farve og form, og på snor giver de et flot ensartet og feminint armbånd. Perlerne egner sig rigtig godt til, at man har flere armbånd på af gangen.

Hvert enkelt armbånd er håndlavet og unikt, men jeg har også nogle særligt udvalgte designs, som jeg laver variationer af. 

>> Inspiration

De viste armbånd i galleriet herunder er ment som ideer til forskellige kombinationer af farver, antal og designs.

Ønsker du at bestille armbånd fra et eller flere billede(r), skal du blot skrive dette i kommentarfeltet ved bestillingen. Er du i tvivl, så kontakt mig gerne. 

Har du andre spørgsmål eller specifikke bestillinger, er du også altid velkommen til at skrive til mig.

anura art at heart - Kruseduller med kant * Finurligheder i blæk

Jeg hedder Anura. Er 40 år, kunstner og krusedullemager. Desuden er jeg multimediedesigner og bachelor i sprogvidenskab. Jeg bor på Trøjborg i Aarhus sammen med min søn og har produktionsrum på Godsbanen inde i centrum. Jeg tegner med tynde blækpenne samt permanente tusch markere. Og så maler jeg med alkoholbaseret blæk og akrylmaling. Her på hjemmesiden kan du se et udvalg af mine kunstprodukter, og i webshoppen har du mulighed for at bestille og købe dem.

Ved siden af mit krusedullemageri designer jeg smykker - senest har jeg kastet min kærlighed på små, farvestrålende Seed Bead glasperler fra Japan, og designer enkle armbånd i mange farvevarianter. Desuden har jeg en stor passion for fotografering og elsker at indfange omverden med et kreativt øje. Tjek evt. min foto-Instagram @anuragiese side for at se et udvalg af mine fotos.

Kontaktoplysninger


anura art at heart

v/Anura Giese

Godsbanen SPOR 4

Skovgaardsgade 3

8000 Aarhus C

Danmark


Tordenskjoldsgade 77 st. tv.

Trøjborg, 8200 Aarhus N

Danmark


CVR nr. 40024751

Telefon: 53 83 80 33

Forsendelse og levering


Levering til hele Danmark. Levering med GLS direkte til hoveddøren fra 59 kr eller til pakkeboks fra 39 kr. Eller hent selv på Godsbanen i Aarhus C.

Varer afsendes senest 5 hverdage efter modtaget betaling. Dog kan der forventes længere afsendelsestid ved bestilling på armbånd.

Fortrydelsesret og reklamation


Der gives 30 dages fuld returret til varer købt i webshoppen - gælder fra varen er modtaget. Ingen returret på digitale varer.

Og der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Skriv venligst til mig på kontakt@anura.dk, hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret eller reklamationsret.


Bemærk at det ikke er tilladt at kopiere og videresælge produkter fra anura art at heart.

Følg anura art at heart


Jeg poster bla. nye kunstværker, afholder konkurrencer, informerer om kurser og oplyser om markeder og udstillinger via Facebook og Instagram.

Betalingsmuligheder


I webshoppen kan du betale med alm. Dankort, Ved markeder og udstillinger kan du betale kontant eller med MobilePay.anura art at heart 2020 © Copyright. All Rights Reserved.