Armbånd

Størrelse

Omkreds i cm.

XXS (barn)

14-15

XS

15-16

S

16-17

M

17-18

L

18-19

XL

19-20

>> Perlerne

Armbåndene er lavet med perler i størrelserne 10, 11 og 15, hvoraf str. 15 er de mindste perler. På billedet ses perlerne sammenlignet med en almindelig tandstik. 

Perlerne er runde og ensartede, og niver ikke i de små fine hår på håndleddet.


>> Snoren

Elastiksnoren, som perlerne sættes på, er en særlig stærk og elastisk snor fra Japan, lavet specifikt til sådanne slags perlearmbånd.

Bemærk; for bedre holdbarhed af elastiksnoren, bør armbåndet rulles over hånden, når det tages på og af. Saltvand, kemikalier og lign. kan misfarve perlerne over tid.

>> Størrelsen

Armbåndene laves i seks forskellige størrelser fra barn til XL.

Størrelse M svarer til ca. 17-18 cm i omkreds. Denne størrelse passer en voksen kvinde af almindelig bygning.

Hvis du er i tvivl om din størrelse, så mål dit håndled og tjek størrelsestabellen her til højre. Skulle størrelsen efter køb alligevel ikke passe dig, så kontakt mig, og vi finder ud af det. 

Armbånd

Ved siden af at male, har jeg også kastet min kærlighed på at designe armbånd af små Seed Bead glasperler. Jeg bruger både Miyuki Seed Bead glasperler fra Japan og de lidt større Rocailles Seed Bead glasperler fra Tjekkiet.

Perlerne er utrolig smukke i både farve og form, og på snor giver de et flot ensartet og feminint armbånd. Perlerne egner sig rigtig godt til, at man har flere armbånd på af gangen.

Hvert enkelt armbånd er håndlavet og unikt, men jeg har også nogle særligt udvalgte designs, som jeg laver variationer af. 

>> Inspiration

De viste armbånd i galleriet herunder er ment som ideer til forskellige kombinationer af farver, antal og designs.

Ønsker du at bestille armbånd fra et eller flere billede(r), skal du blot skrive dette i kommentarfeltet ved bestillingen. Er du i tvivl, så kontakt mig gerne. 

Har du andre spørgsmål eller specifikke bestillinger, er du også altid velkommen til at skrive til mig.