Armbånd

Størrelse

Omkreds i cm.

XXS (barn)

14-15

XS

15-16

S

16-17

M

17-18

L

18-19

XL

19-20

Armbånd

Ved siden af at male, har jeg også kastet min kærlighed på at designe armbånd af små Seed Bead glasperler. Jeg bruger både Miyuki Seed Bead glasperler fra Japan og de lidt større Rocailles Seed Bead glasperler fra Tjekkiet.

Perlerne er utrolig smukke i både farve og form, og på snor giver de et flot ensartet og feminint armbånd. Perlerne egner sig rigtig godt til, at man har flere armbånd på af gangen.

Hvert enkelt armbånd er håndlavet og unikt, men jeg har også nogle særligt udvalgte designs, som jeg laver variationer af. 


***

Perlerne

Armbåndene er lavet med perler i størrelserne 10, 11 og 15, hvoraf str. 15 er de mindste perler. På billedet ses perlerne sammenlignet med en almindelig tandstik. 

Perlerne er runde og ensartede, og niver ikke i de små fine hår på håndleddet.


Snoren

Elastiksnoren, som perlerne sættes på, er en særlig stærk og elastisk snor fra Japan, lavet specifikt til sådanne slags perlearmbånd.

Bemærk; for bedre holdbarhed af elastiksnoren, bør armbåndet rulles over hånden, når det tages på og af. Saltvand, kemikalier og lign. kan misfarve perlerne over tid.

Størrelsen

Armbåndene laves i seks forskellige størrelser fra barn til XL.

Størrelse M svarer til ca. 17-18 cm i omkreds. Denne størrelse passer en voksen kvinde af almindelig bygning.

Hvis du er i tvivl om din størrelse, så mål dit håndled og tjek størrelsestabellen her til højre. Skulle størrelsen efter køb alligevel ikke passe dig, så kontakt mig, og vi finder ud af det. 

Inspiration

De viste armbånd i galleriet herunder er ment som ideer til forskellige kombinationer af farver, antal og designs.

Ønsker du at bestille armbånd fra et eller flere billede(r), skal du blot skrive dette i kommentarfeltet ved bestillingen. Er du i tvivl, så kontakt mig gerne. 

Har du andre spørgsmål eller specifikke bestillinger, er du også altid velkommen til at skrive til mig.

anura art at heart - Kruseduller med kant * Finurligheder i blæk

Hej og velkommen til min verden af kruseduller og finurligheder. Jeg hedder Anura. Er 40 år, kunstner og krusedullemager. Jeg bor i Aarhus og har produktionsrum på Godsbanen inde i centrum. Jeg tegner kruseduller med fine liner penne samt posca tuscher og maler blækfinurligheder med alkoholbaseret blæk. Her på hjemmesiden kan du se et udvalg af mine kunstprodukter, og i webshoppen har du mulighed for at bestille og købe dem. Jeg har blandt andet salg af originale kunstværker samt kunstprints. Desuden har jeg salg af diverse kort, som enten kan skrives i eller sættes i glas og ramme. 

Ved siden af mit krusedullemageri designer jeg lidt smykker - senest har jeg kastet min kærlighed på små, farvestrålende Seed Bead glasperler og designer enkle armbånd i mange farvevarianter. Desuden har jeg en stor passion for fotografering og nyder at indfange omverden med indlevelse og et kreativt øje. Jeg kommer meget gerne ud som fotograf til festlige arrangementer eller laver portrætter af dig og dine nærmeste. Kontakt mig endelig for at høre mere og tjek evt. min foto-Instagram side for at se et udvalg af mine fotos.

Kontaktoplysninger


anura art at heart

v/Anura Giese

Tordenskjoldsgade 77 st. tv.

Trøjborg - 8200 Aarhus N

DK - Danmark


CVR nr. 40024751

Telefon: 53 83 80 33

Forsendelse og levering


Levering til hele Danmark. Forsendelse fra 42 kr. Varer afsendes senest 5 hverdage efter modtaget betaling. Dog kan der forventes længere afsendelsestid ved bestilling på armbånd, da armbåndene som oftest først designes, når ordren kommer ind.

Fortrydelsesret og reklamation


Der gives 30 dages fuld returret til varer købt i webshoppen - gælder fra varen er modtaget. Ingen returret på digitale varer.

Og der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Skriv venligst til mig på kontakt@anura.dk, hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret eller reklamationsret.

Bemærk at det ikke er tilladt at kopiere og videresælge produkter fra anura art at heart.

Følg anura art at heart


Jeg poster bla. nye kunstværker, afholder konkurrencer, informerer om kurser og oplyser om markeder og udstillinger via Facebook og Instagram.

Betalingsmuligheder


I webshoppen kan du betale med alm. Dankort, Ved markeder og udstillinger kan du betale kontant eller med MobilePay.


anura art at heart 2020 © Copyright. All Rights Reserved.