Kursus

Alkohol Ink Kurser


Vil du være med til at lege med flotte farver?

Vil du være med til at puste og blæse, flytte og skubbe?

Vil du være med til at lære, hvordan forskellige teknikker får de kraftige alkohol ink farver til at bevæge sig på papiret og skabe smukke og finurlige mønstre?


Så skal du være hjertelig velkommen på mine kurser i Alkohol Ink for Begyndere

Alkohol Ink er for alle, der har lyst til at lege med farver og figurer. Med kun få teknikker og masser af nysgerrighed, kan du lave de smukkeste malerier på meget kort tid.

Jeg udbyder både halv- og heldags kurser.

På kurserne vil du blive introduceret til forskellige metoder, som vi sammen afprøver og udforsker - og så vil der naturligvis også være tid til fri leg, hygge og snak.

Efter heldags kurserne vil du have samlet dig en lille ‘værktøjskasse’ med dagens teknikker, tips og tricks, så du nemt kan lege videre derhjemme. 


>> Halvdagskurser

Tid: 1,5 timer

Sted: Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.

Pris: 250 kr. Inkluderet i prisen: Materialer som farver, papir, udstyr. Medbring selv åndedrætsværn hvis ønsket.

Tilmelding: ---- Der er max 10 pladser på kurset.


>> Heldagskurser

Tid: 5 timer

Sted: SPOR 4, Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.

Pris: 700 kr. Inkluderet i prisen: Materialer som farver, papir, udstyr, ‘Værktøjskasse’, te/kaffe samt sødt i pausen. Medbring egen madpakke til frokost. Og medbring selv åndedrætsværn hvis ønsket.

Tilmelding: ---- Der er max 4 pladser på kurset.


Følg anura art at heart på Facebook eller Instagram for at holde dig orienteret om flere kurser, og kontakt mig meget gerne, hvis du ønsker, jeg skal komme ud til dig og afholde kursus for dig og dine venner.
***Bemærk venligst at alkohol ink og isopropylalkohol afgiver dampe og har en kraftig lugt af sprit. Læs evt. sikkerhedsdatablade på hhv Ranger alkohol ink og isopropylalkohol Kursister bedes medbringe eget sikkerhedsudstyr (handsker og åndedrætsværn), hvis ønsket. Jeg bruger ikke selv hverken handsker eller værn men sørger for god udluftning.


Som noget nyt på alkohol ink markedet, er mærket Touch begyndt at lave alkohol ink, der er gift- og lugtfrie. Disse vil primært blive brugt på mine kurser fremover så vidt muligt. 
anura art at heart - Kruseduller med kant * Finurligheder i blæk

Jeg hedder Anura. Er 40 år, kunstner og krusedullemager. Jeg bor på Trøjborg i Aarhus sammen med min søn og har produktionsrum på Godsbanen inde i centrum. Jeg tegner kruseduller med fine liner penne samt posca tuscher og maler blækfinurligheder med alkoholbaseret blæk og akrylmaling. Her på hjemmesiden kan du se et udvalg af mine kunstprodukter, og i webshoppen har du mulighed for at bestille og købe dem.

Ved siden af mit krusedullemageri designer jeg lidt smykker - senest har jeg kastet min kærlighed på små, farvestrålende Seed Bead glasperler og designer enkle armbånd i mange farvevarianter. Desuden har jeg en stor passion for fotografering og nyder at indfange omverden med et kreativt øje. Tjek evt. min foto-Instagram @anuragiese side for at se et udvalg af mine fotos.

Kontaktoplysninger


anura art at heart

v/Anura Giese

Godsbanen SPOR 4

Skovgaardsgade 3

8000 Aarhus C

Danmark


Tordenskjoldsgade 77 st. tv.

Trøjborg, 8200 Aarhus N

Danmark


CVR nr. 40024751

Telefon: 53 83 80 33

Forsendelse og levering


Levering til hele Danmark. Forsendelse fra 42 kr. Varer afsendes senest 5 hverdage efter modtaget betaling. Dog kan der forventes længere afsendelsestid ved bestilling på armbånd.

Fortrydelsesret og reklamation


Der gives 30 dages fuld returret til varer købt i webshoppen - gælder fra varen er modtaget. Ingen returret på digitale varer.

Og der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Skriv venligst til mig på kontakt@anura.dk, hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret eller reklamationsret.


Bemærk at det ikke er tilladt at kopiere og videresælge produkter fra anura art at heart.

Følg anura art at heart


Jeg poster bla. nye kunstværker, afholder konkurrencer, informerer om kurser og oplyser om markeder og udstillinger via Facebook og Instagram.

Betalingsmuligheder


I webshoppen kan du betale med alm. Dankort, Ved markeder og udstillinger kan du betale kontant eller med MobilePay.


anura art at heart 2020 © Copyright. All Rights Reserved.