Kursus

Alkohol Ink Kursus på Godsbanen i Aarhus C


anura art at heart udbyder både korte og lange alkohol ink kurser, og begge foregår på Godsbanen i hjertet af Aarhus C.


At male med alkohol Ink er for alle, der har lyst til at lege med farver og figurer. Med ganske få teknikker, og på ganske kort tid, kan du lave smukke malerier til både ophæng, kort, mm.


Alkohol Ink er en alkoholbaseret blæk. Den er tyndtflydende og tørrer hurtigt. Inken er meget kraftig i sin farve og den giver super flotte effekter, når den fx skubber andre farver væk eller fortyndes med en alkoholbaseret blending væske.


Alkohol Ink kan sætte sig fast på glatte overflader, så som YUPO Syntetisk papir, Stonepaper, clayboard, klinker, metal, glas, mv. >> Introduktionskursus

På det korte 2,5 timers introduktionskursus når du at afprøve, hvad alkohol ink er, og får nogle grundlæggende teknikker. Desuden får du tid til at sidde og arbejde med teknikkerne selv, samtidig med at jeg går rundt og hjælper og vejleder efter behov. På kurset har du forskellige remedier til rådighed, samt et væld af alkohol ink farver.

Alle kursister går fra kurset med adskillige malerier samt 'Den Lille Værkstøjskasse' indeholdende den grundlæggende teori, de afprøvede teknikker og lister med nyttige links og hashtags samt links til onlineshops, hvor du kan købe alkohol ink samt diverse tilbehør. 


Tid: 2,5 timer

Sted: TGV (Tidligere Grafisk Værksted), Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.

Pris: 425 kr. pr. person.

Inkluderet i prisen: Alle materialer som farver, papir, udstyr, gummihandsker. 'Den lille Værkstøjskasse'. Medbring selvåndedrætsværn* hvis ønsket.


Tilmelding: Køb din billet i webshoppen. Der er max 8 pladser på hvert kursus.

Betingelser: Kursuspladsen er først sikret efter betaling. Tilmelding er bindende og kan ikke ombyttes til kontanter. I tilfælde af aflysning af kurset, refunderes betalingen. Det er muligt at købe kursusplads så længe, der er pladser tilbage.***

>> Dagskursus

Det lange 5 timers dagskursus henvender sig til alle, der har lyst til at gå i dybden, have tid og lære at arbejde med mange forskellige teknikker i alkohol ink. Vi spreder viften ud og anvender mange remedier samt inddrager andre malemedier, som akryl og almindelig blæk. Vi gennemgår dog først den grundlæggende teori, så alle kan være med fra starten. Du kan altså fint være nybegynder, og alligevel være med.

Alle kursister går fra kurset med adskillige malerier samt hæftet 'Værkstøjskassen' indeholdende den grundlæggende teori, alle de afprøvede teknikker og lister med nyttige links og hashtags samt links til onlineshops, hvor du kan købe alkohol ink samt diverse tilbehør. Desuden indeholder Den Store Værkstøjskasse også tips & tricks, metodeforklaringer, idéer til hvad alkohol ink også kan bruges til, mv. 


Tid: 5 timer

Sted: TGV (Tidligere Grafisk Værksted), Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.

Pris: 850 kr. pr. person. Bemærk, at hvis du har været på det korte introduktionskursus, får du 10% rabat på det lange kursus - kontakt mig herom og modtag rabatkoden inden køb.

Inkluderet i prisen: Alle materialer som farver, papir, udstyr, gummihandsker, ‘Værktøjskasse’, te/kaffe i pausen. Medbring egen madpakke til frokost. Og medbring selv åndedrætsværn* hvis ønsket.


Tilmelding: Køb din billet i webshoppen. Der er max 8 pladser på hvert kursus.

Betingelser: Kursuspladsen er først sikret efter betaling. Tilmelding er bindende og kan ikke ombyttes til kontanter. I tilfælde af aflysning af kurset, refunderes betalingen. Det er muligt at købe kursusplads så længe, der er pladser tilbage.***


Begge kurser henvender sig til børn fra 12 år og opefter samt voksne.

Følg anura art at heart på Facebook eller Instagram for at holde dig orienteret om flere kurser, og kontakt mig meget gerne, hvis du ønsker, jeg skal komme ud og afholde kursus hjemme hos dig. 


***

--- > Bemærk venligst at visse alkohol ink og isopropylalkohol afgiver dampe og har en kraftig lugt af sprit. På kurserne anvender vi derfor, så vidt muligt, udelukkende mærket 'Touch', hvis alkohol ink, både er gift- og lugtfri. Der vil dog blive anvendt isopropylalkohol i mindre udstrækning. 

---> Desuden tages der naturligvis hensyn til myndighedernes Covid 19-forholdsregler med håndsprit til alle kursister og god afstand ved bordene. Medbring selv evt. mundbind / ansigtsskærm, hvis ønsket.*Læs evt. sikkerhedsdatablade på isopropylalkohol og Touch alkohol ink. Kursister bedes medbringe eget sikkerhedsudstyr (åndedrætsværn og lign.), hvis ønsket. Jeg bruger ikke selv hverken handsker eller værn, men sørger for god udluftning under kurserne. Der vil blive udleveret handsker til alle kursister.