Billeder fra Kursusdage 2019

Billeder fra Kursusdage


Her kan du se et udpluk af billeder fra de forskellige kurser, som jeg har afholdt. Alle billeder postes med tilladelse fra kursusdeltagerne.

***

Billeder fra 'Alkohol Ink Kursus for Begyndere hos Art de Vinci', November 2019


Det er så inspirerende at opleve deltagernes gåpåmod og begejstring for alkohol ink. Deres entusiasme smitter og jeg elsker det! Tusinde tak for denne gang!***

Billeder fra 'Håndarbejde & Håndbajere #10 - minikursus i alkohol ink', Oktober 2019


Der var masser af farver, højt humør og skønne, kreative kvinder på dette minikursus på Godsbanen. Her er et lille udpluk af billeder fra arrangmentet. Tusinde tak for et par hyggelige og kreative eftermiddagstimer!***

Billeder fra Kursusdag i Vamdrup, September 2019


Der blev pustet og dryppet. Leget og udforsket. Og der blev lavet utrolig mange smukke værker. Her et lille udpluk fra dagen.

Tusinde tak for en hyggelig og kreativ dag!***

anura art at heart - Kruseduller med kant * Finurligheder i blæk

Jeg hedder Anura. Er 40 år, kunstner og krusedullemager. Jeg bor på Trøjborg i Aarhus sammen med min søn og har produktionsrum på Godsbanen inde i centrum. Jeg tegner kruseduller med fine liner penne samt posca tuscher og maler blækfinurligheder med alkoholbaseret blæk og akrylmaling. Her på hjemmesiden kan du se et udvalg af mine kunstprodukter, og i webshoppen har du mulighed for at bestille og købe dem.

Ved siden af mit krusedullemageri designer jeg lidt smykker - senest har jeg kastet min kærlighed på små, farvestrålende Seed Bead glasperler og designer enkle armbånd i mange farvevarianter. Desuden har jeg en stor passion for fotografering og nyder at indfange omverden med et kreativt øje. Tjek evt. min foto-Instagram @anuragiese side for at se et udvalg af mine fotos.

Kontaktoplysninger


anura art at heart

v/Anura Giese

Godsbanen SPOR 4

Skovgaardsgade 3

8000 Aarhus C

Danmark


Tordenskjoldsgade 77 st. tv.

Trøjborg, 8200 Aarhus N

Danmark


CVR nr. 40024751

Telefon: 53 83 80 33

Forsendelse og levering


Levering til hele Danmark. Forsendelse fra 39 kr. Varer afsendes senest 5 hverdage efter modtaget betaling. Dog kan der forventes længere afsendelsestid ved bestilling på armbånd.

Fortrydelsesret og reklamation


Der gives 30 dages fuld returret til varer købt i webshoppen - gælder fra varen er modtaget. Ingen returret på digitale varer.

Og der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Skriv venligst til mig på kontakt@anura.dk, hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret eller reklamationsret.


Bemærk at det ikke er tilladt at kopiere og videresælge produkter fra anura art at heart.

Følg anura art at heart


Jeg poster bla. nye kunstværker, afholder konkurrencer, informerer om kurser og oplyser om markeder og udstillinger via Facebook og Instagram.

Betalingsmuligheder


I webshoppen kan du betale med alm. Dankort, Ved markeder og udstillinger kan du betale kontant eller med MobilePay.


anura art at heart 2020 © Copyright. All Rights Reserved.