Kursus

Alkohol Ink Kursus på Godsbanen i Aarhus C


At male med alkohol Ink er for alle, der har lyst til at lege med farver og figurer. Med ganske få teknikker, og på ganske kort tid, kan du lave smukke malerier til både ophæng, kort, mm.


Alkohol Ink er en alkoholbaseret blæk. Den er tyndtflydende og tørrer hurtigt. Inken er meget kraftig i sin farve og den giver super flotte effekter, når den fx skubber andre farver væk eller fortyndes med en alkoholbaseret blending væske.


Alkohol Ink kan sætte sig fast på glatte overflader, så som YUPO Syntetisk papir, Stonepaper, klinker, metal eller glas.anura art at heart udbyder både korte og lange kurser, og begge foregår på Godsbanen i Aarhus C.

På kurserne vil du blive introduceret til forskellige metoder, som vi sammen afprøver og udforsker - og så vil der også være tid til fri leg, sparring og snak. Du får udleveret al udstyr (undtagen åndedrætsværn*), og kommer hjem med flere kunstværker.

På det korte introduktionskursus, når du at afprøve, hvad alkohol ink er og får de grundlæggende teknikker. Desuden får du tid til at male et mindre maleri selv.

Efter at have været på det lange kursus, vil du have samlet dig en lille ‘værktøjskasse’ med uddybende teknikker, tips og tricks, som du kan tage med dig hjem.

Begge kurser henvender sig til børn fra 12 år og opefter samt voksne.


--- > Bemærk venligst at visse alkohol ink og isopropylalkohol afgiver dampe og har en kraftig lugt af sprit. På kurserne anvender vi derfor, så vidt muligt, udelukkende mærket 'Touch', hvis alkohol ink, både er gift- og lugtfri. Der vil dog blive anvendt isopropylalkohol i mindre udstrækning. 

Desuden tages der naturligvis hensyn til myndighedernes Covid 19-forholdsregler med håndsprit til alle kursister og god afstand ved bordene. 

***

>> 8 korte introduktionskurser i Aarhus Festuge 2020

Tid: 2 timer

Datoer: 

  • Lørdag d. 29. august kl 10-12
  • Lørdag d. 29. august kl 15-17
  • Søndag d. 30. august kl 10-12
  • Søndag d. 30. august kl 15-17
  • Onsdag d. 2. september kl 10-12
  • Onsdag d. 2. september kl 15-17
  • Torsdag d. 3. september kl 10-12
  • Torsdag d. 3. september kl 15-17

Sted: REMISEN (lige ved Foyeren og Spiselauget), Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.

Pris: Festugepris 150 kr. (normalpris 400 kr.). Inkluderet i prisen: Alle materialer som farver, papir, udstyr, gummihandsker. Medbring selv kun åndedrætsværn* hvis ønsket.

Tilmelding: Køb din billet i webshoppen. Der er max 8 pladser på hvert kursus.

Betingelser: Kursuspladsen er først sikret efter betaling. Tilmelding er bindende og kan ikke ombyttes til kontanter. I tilfælde af aflysning af kurset, refunderes betalingen. Det er muligt at købe kursusplads så længe, der er pladser tilbage.>> Langt kursus

Tid: 5 timer

Dato: ---

Sted: SPOR 4, Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.

Pris: 750 kr. Inkluderet i prisen: Materialer som farver, papir, udstyr, gummihandsker, ‘Værktøjskasse’, te/kaffe i pausen. Medbring egen madpakke til frokost. Og medbring selv åndedrætsværn* hvis ønsket.

Tilmelding: --- Der er max 4 pladser på kursuset.

Betingelser: Kursuspladsen er først sikret efter betaling. Tilmelding er bindende og kan ikke ombyttes til kontanter. I tilfælde af aflysning af kurset, refunderes betalingen. Det er muligt at købe kursusplads så længe, der er pladser tilbage.


Følg anura art at heart på Facebook eller Instagram for at holde dig orienteret om flere kurser, og kontakt mig meget gerne, hvis du ønsker, jeg skal komme ud og afholde kursus hjemme hos dig. ****Læs evt. sikkerhedsdatablade på isopropylalkohol og Touch alkohol ink. Kursister bedes medbringe eget sikkerhedsudstyr (åndedrætsværn og lign.), hvis ønsket. Jeg bruger ikke selv hverken handsker eller værn, men sørger for god udluftning. Der vil blive udleveret handsker til alle kursister.anura art at heart - Kruseduller med kant * Finurligheder i blæk

Jeg hedder Anura. Er 40 år, kunstner og krusedullemager. Desuden er jeg multimediedesigner og bachelor i sprogvidenskab. Jeg bor på Trøjborg i Aarhus sammen med min søn og har produktionsrum på Godsbanen inde i centrum. Jeg tegner med tynde blækpenne samt permanente tusch markere. Og så maler jeg med alkoholbaseret blæk og akrylmaling. Her på hjemmesiden kan du se et udvalg af mine kunstprodukter, og i webshoppen har du mulighed for at bestille og købe dem.

Ved siden af mit krusedullemageri designer jeg smykker - senest har jeg kastet min kærlighed på små, farvestrålende Seed Bead glasperler fra Japan, og designer enkle armbånd i mange farvevarianter. Desuden har jeg en stor passion for fotografering og elsker at indfange omverden med et kreativt øje. Tjek evt. min foto-Instagram @anuragiese side for at se et udvalg af mine fotos.

Kontaktoplysninger


anura art at heart

v/Anura Giese

Godsbanen SPOR 4

Skovgaardsgade 3

8000 Aarhus C

Danmark


Tordenskjoldsgade 77 st. tv.

Trøjborg, 8200 Aarhus N

Danmark


CVR nr. 40024751

Telefon: 53 83 80 33

Forsendelse og levering


Levering til hele Danmark. Levering med GLS direkte til hoveddøren fra 59 kr eller til pakkeboks fra 39 kr. Eller hent selv på Godsbanen i Aarhus C.

Varer afsendes senest 5 hverdage efter modtaget betaling. Dog kan der forventes længere afsendelsestid ved bestilling på armbånd.

Fortrydelsesret og reklamation


Der gives 30 dages fuld returret til varer købt i webshoppen - gælder fra varen er modtaget. Ingen returret på digitale varer.

Og der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Skriv venligst til mig på kontakt@anura.dk, hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret eller reklamationsret.


Bemærk at det ikke er tilladt at kopiere og videresælge produkter fra anura art at heart.

Følg anura art at heart


Jeg poster bla. nye kunstværker, afholder konkurrencer, informerer om kurser og oplyser om markeder og udstillinger via Facebook og Instagram.

Betalingsmuligheder


I webshoppen kan du betale med alm. Dankort, Ved markeder og udstillinger kan du betale kontant eller med MobilePay.anura art at heart 2020 © Copyright. All Rights Reserved.