Webshop

Webshop

I shoppen finder du original billedkunst i tusch, alkohol ink og akrylmaling, samt krusedulletegninger til farvelægning. Bemærk at alle originale malerier også fås i kunstprint i to størrelser: str. A4: 150 kr. A3: 250 kr. - disse er snart at finde i shoppen, men indtil da endelig kontakt mig for køb.

Desuden finder du forskellige smykker, blandt andet armbånd lavet af små japanske Miyuki Seed Bead glasperler. Det er muligt både at købe allerede designede armbånd, og bestille armbånd hvor du selv vælger farver, metal og nuance.

Og endeligt, finder du info om aktuelle alkohol ink kurser.


Jeg lægger løbende kunstprodukter i shoppen, så kig endelig forbi igen eller se med på Facebook/Instagram.


Levering med GLS direkte til hoveddøren eller til pakkeboks i hele Danmark. Eller hent selv på Godsbanen i Aarhus C.

Har du spørgsmål eller lign. er du velkommen til at kontakte mig. 

anura art at heart - Kruseduller med kant * Finurligheder i blæk

Jeg hedder Anura. Er 41 år, kunstmaler og krusedullemager. Desuden er jeg multimediedesigner og bachelor i sprogvidenskab fra Aarhus Universitet. Jeg bor på Trøjborg i Aarhus sammen med min søn og har produktionsrum på Godsbanen inde i centrum. Jeg tegner med tynde blækpenne samt permanente tusch markere. Og så maler jeg med alkoholbaseret blæk og akrylmaling. Her på hjemmesiden kan du se et udvalg af mine kunstprodukter, og i webshoppen har du mulighed for at bestille og købe dem.

Ved siden af mit krusedullemageri designer jeg smykker - senest har jeg kastet min kærlighed på små, farvestrålende Seed Bead glasperler fra Japan, og designer enkle armbånd i mange farvevarianter. Desuden har jeg en stor passion for fotografering og elsker at indfange omverden med et kreativt øje. Tjek evt. min foto-Instagram @anuragiese side for at se et udvalg af mine fotos.

Kontaktoplysninger


anura art at heart

v/Anura Giese

Godsbanen SPOR 4

Skovgaardsgade 3

8000 Aarhus C

Danmark


Tordenskjoldsgade 77 st. tv.

Trøjborg, 8200 Aarhus N

Danmark


CVR nr. 40024751

Telefon: 53 83 80 33

Forsendelse og levering


Levering til hele Danmark. Levering med GLS direkte til hoveddøren fra 59 kr eller til pakkeboks fra 39 kr. Eller hent selv på Godsbanen i Aarhus C.

Varer afsendes senest 5 hverdage efter modtaget betaling. Dog kan der forventes længere afsendelsestid ved bestilling på armbånd.

Fortrydelsesret og reklamation


Der gives 30 dages fuld returret til varer købt i webshoppen - gælder fra varen er modtaget. Ingen returret på digitale varer.

Og der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Skriv venligst til mig på kontakt@anura.dk, hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret eller reklamationsret.


Bemærk at det ikke er tilladt at kopiere og/eller videresælge produkter fra anura art at heart.

Følg anura art at heart


Jeg poster bla. nye kunstværker, afholder konkurrencer, informerer om kurser og oplyser om markeder og udstillinger via Facebook og Instagram.

Betalingsmuligheder


I webshoppen kan du betale med alm. Dankort, Ved markeder og udstillinger kan du betale kontant eller med MobilePay.anura art at heart 2020 © Copyright. All Rights Reserved.