Webshop

Webshop

Webshoppen er lige så stille skudt i gang....og der kommer løbende flere produkter til... 


I shoppen finder du blandt andet originale kunstværker, kunstprints af udvalgte malerier, samt diverse kort.

Oplevelsen af et maleri handler både om form, følelse og farver. Desværre er det ikke altid lige nemt at gengive farverne helt korrekt på skærmen, bla. fordi skærmindstillinger kan være forskellige fra medie til medie. Men jeg har forsøgt at gengive farverne så tæt som muligt på maleriets virkelige farver.

Men hvis du hellere vil se malerierne live, er du meget velkommen til at kigge forbi på Godsbanen i Aarhus C.


I shoppen finder du også mine armbånd lavet af små japanske Miyuki Seed Bead glasperler. Hvert enkelt armbånd er unikt, men variationer af udvalgte designs forekommer. Læs mere om armbåndene her. Et udvalg af armbånd er også til salg i Salgsvognen på Godsbanen.

Det er muligt både at købe allerede designede armbånd, og bestille armbånd hvor du selv vælger farver, metal og nuance.


Vælg evt. en Kategori fra drop down menuen herunder.


Har du spørgsmål eller lignende skal du endelig kontakte mig. 
***

anura art at heart - Kruseduller med kant * Finurligheder i blæk

Hej og velkommen til min verden af kruseduller og finurligheder. Jeg hedder Anura. Er 40 år, kunstner og krusedullemager. Jeg bor i Aarhus og har produktionsrum på Godsbanen inde i centrum. Jeg tegner kruseduller med fine liner penne samt posca tuscher og maler blækfinurligheder med alkoholbaseret blæk. Her på hjemmesiden kan du se et udvalg af mine kunstprodukter, og i webshoppen har du mulighed for at bestille og købe dem. Jeg har blandt andet salg af originale kunstværker samt kunstprints. Desuden har jeg salg af diverse kort, som enten kan skrives i eller sættes i glas og ramme. 

Ved siden af mit krusedullemageri designer jeg lidt smykker - senest har jeg kastet min kærlighed på små, farvestrålende Seed Bead glasperler og designer enkle armbånd i mange farvevarianter. Desuden har jeg en stor passion for fotografering og nyder at indfange omverden med indlevelse og et kreativt øje. Jeg kommer meget gerne ud som fotograf til festlige arrangementer eller laver portrætter af dig og dine nærmeste. Kontakt mig endelig for at høre mere og tjek evt. min foto-Instagram side for at se et udvalg af mine fotos.

Kontaktoplysninger


anura art at heart

v/Anura Giese

Tordenskjoldsgade 77 st. tv.

Trøjborg - 8200 Aarhus N

DK - Danmark


CVR nr. 40024751

Telefon: 53 83 80 33

Forsendelse og levering


Levering til hele Danmark. Forsendelse fra 42 kr. Varer afsendes senest 5 hverdage efter modtaget betaling. Dog kan der forventes længere afsendelsestid ved bestilling på armbånd, da armbåndene som oftest først designes, når ordren kommer ind.

Fortrydelsesret og reklamation


Der gives 30 dages fuld returret til varer købt i webshoppen - gælder fra varen er modtaget. Ingen returret på digitale varer.

Og der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Skriv venligst til mig på kontakt@anura.dk, hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret eller reklamationsret.

Bemærk at det ikke er tilladt at kopiere og videresælge produkter fra anura art at heart.

Følg anura art at heart


Jeg poster bla. nye kunstværker, afholder konkurrencer, informerer om kurser og oplyser om markeder og udstillinger via Facebook og Instagram.

Betalingsmuligheder


I webshoppen kan du betale med alm. Dankort, Ved markeder og udstillinger kan du betale kontant eller med MobilePay.


anura art at heart 2020 © Copyright. All Rights Reserved.