Alkohol ink malekursus

Alkohol Ink Malekurser

anura art at heart udbyder både Introduktionskurser og Dagskurser i alkohol ink, og kan skæddersy kurser efter dine ønsker og behov

Kurserne foregår enten i eget kursuslokale på Trøjborg, hos FOF Aarhus i FrichsParken i Åbyhøj eller hjemme hos dig/til et firmaarrangement/mv.


* 3 eller 5 timers Solokursus i eget kursuslokale på Trøjborg

* 3 eller 5 timers kursus for 2-4 deltagere i eget kursuslokale på Trøjborg

* Mellemstore kurser for 8-12 deltagere - KUN hos FOF Aarhus, Frichsparken, Åbyhøj

* Særligt tilrettelagte kurser


At male med alkohol Ink er for alle, der har lyst til at lege med farver og figurer. Med ganske få teknikker, og på ganske kort tid, kan du lave smukke malerier til både ophæng, kort, mm.


Alkohol Ink (AI) er en alkoholbaseret blæk. Den er tyndtflydende og tørrer hurtigt. Inken er meget kraftig i sin farve og den skaber super flotte effekter, når den skubber andre farver væk eller fortyndes med en alkoholbaseret blending væske. AI kan sætte sig fast på alle glatte overflader, så som Syntetisk papir, Stonepaper, clayboard, klinker, metal, glas, plastik, mv. 


Malekurserne henvender sig til børn fra 12 år samt voksne. 
Har du yderligere spørgsmål eller ønsker at høre mere om kurserne, så kontakt mig meget gerne.

3 timers Introduktionsmalekursus (solokursus/2-4 deltagere)

På dette 3 timers introduktionskursus når du at afprøve, hvad alkohol ink er, og får nogle grundlæggende teknikkerDesuden får du tid til at sidde og arbejde med teknikkerne selv, samtidig med at jeg hjælper og vejleder efter behov. På kurset har du forskellige remedier til rådighed, samt et væld af alkohol ink farver.

Alle kursister går fra kurset med adskillige malerier samt 'Den Lille Værkstøjskasse' indeholdende den grundlæggende teori, de afprøvede teknikker og lister med nyttige links og hashtags samt links til onlineshops, hvor du kan købe alkohol ink samt diverse tilbehør. 

Tid: 3 timer

Sted: Eget kursuslokale Hos anura art at heart, Peder Skrams gade 32 kl Trøjborg

Pris: 850 kr. pr deltager

Inkluderet i prisen: Alle materialer som farver, papir, udstyr, gummihandsker, 'Den lille Værkstøjskasse'. Ekstra papir kan tilkøbes under kurset

Medbring: Tøj, der må komme malepletter da, da alkohol ink ikke umiddelbart går af tøjet. Eget åndedrætsværn* hvis ønsket.

Tilmelding: kontakt mig for aftale om kursus

Betingelser: Kursuspladsen er først sikret efter betaling. Tilmelding er bindende og kan ikke ombyttes til kontanter. I tilfælde af aflysning af kurset, refunderes betalingen. Det er muligt at købe kursusplads så længe, der er pladser tilbage. Ved hjemmekursus og særligt tilrettelagtte kurser tillægges ekstra kørselsomkostninger

________________________________________________________________________________________________________________________________

5 timers Dagsmalekursus (solokursus/2-4 deltagere)


Dette 5 timers dagskursus henvender sig til alle, der har lyst til at gå i dybden, have tid og lære at arbejde med mange forskellige teknikker i alkohol ink. Vi spreder viften ud og anvender mange remedier samt inddrager andre malemedier, som akryl og almindelig blæk. Vi gennemgår dog først den grundlæggende teori, så alle kan være med fra starten. Du kan altså fint være nybegynder, og alligevel være med.


Alle kursister går fra kurset med adskillige malerier samt 'Værkstøjskassen' indeholdende den grundlæggende teori, de afprøvede teknikker og lister med nyttige links og hashtags samt links til onlineshops, hvor du kan købe alkohol ink samt diverse tilbehør.

Tid: 5 timer - kan evt. deles i flere mødegange, hvis ønsket.

Sted: Eget kursuslokale Hos anura art at heart, Peder Skrams gade 32 kl Trøjborg

Pris: 1.420 kr. pr deltager. Bemærk at hvis du allerede har været på det korte introduktionskursus, får du 10% rabat på det lange kursus - kontakt mig herom og modtag rabatkoden inden køb.

Inkluderet i prisen: Alle materialer som farver, papir, udstyr, gummihandsker, 'Værkstøjskassen'. Ekstra papir kan tilkøbes under kurset

Medbring: Tøj, der må komme malepletter da, da alkohol ink ikke umiddelbart går af tøjet. Egen madpakke til frokost. Og medbring selv åndedrætsværn* hvis ønsket.

Tilmelding: kontakt mig for aftale om kursus

Betingelser: Kursuspladsen er først sikret efter betaling. Tilmelding er bindende og kan ikke ombyttes til kontanter. I tilfælde af aflysning af kurset, refunderes betalingen. Det er muligt at købe kursusplads så længe, der er pladser tilbage. Ved hjemmekursus og særligt tilrettelagtte kurser tillægges ekstra kørselsomkostninger


>> Sikkerhed:

  • På kurserne anvender vi gift- og lugtfri alkohol ink af mærket Touch (lavet på ethanol) samt almindelig husholdningssprit også lavet på ethanol samt ca 5% andre skadelige stoffer (fx isopropylalkohol). En svag spritlugt kan således ikke undgås. Desuden arbejder vi med metallerne fra Pinata Ink, hvilke indeholder visse giftstoffer (blandt andet isopropylalkohol) og lugter. Vi sidder med god udluftning lige ved dør og vindue. Læs evt. online sikkerhedsdatablade for produkterne for mere info. Medbring gerne åndedrætsværn hvis ønsket.
  • Plasktik handsker og plastikforklæde udleveres hvis ønsket.
  • Medbring tøj, der gerne må få malepletter på, da alkohol ink ikke kan komme af tøjet igen.
  • Kurserne henvender sig til børn fra 12 år samt voksne.


Følg anura art at heart på Facebook eller Instagram for at holde dig orienteret om flere kurser, og kontakt mig meget gerne, hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker til et kursus.