Alkohol ink malekursus

Alkohol Ink Malekurser i Atelier 32 på Trøjborg, hos FOF Aarhus eller hjemme hos dig

anura art at heart udbyder både korte og lange alkohol ink malekurser, og kan skæddersy kurser efter dine ønsker:

* Solokurser  *Små kurser (2-4 deltagere)  *Mellemstore kurser (5-12 deltagere)  *Særligt tilrettelagte kurser

At male med alkohol Ink er for alle, der har lyst til at lege med farver og figurer. Med ganske få teknikker, og på ganske kort tid, kan du lave smukke malerier til både ophæng, kort, mm.


Alkohol Ink (AI) er en alkoholbaseret blæk. Den er tyndtflydende og tørrer hurtigt. Inken er meget kraftig i sin farve og den skaber super flotte effekter, når den skubber andre farver væk eller fortyndes med en alkoholbaseret blending væske. AI kan sætte sig fast på alle glatte overflader, så som Syntetisk papir, Stonepaper, clayboard, klinker, metal, glas, plastik, mv. 


Malekurserne henvender sig til børn fra 12 år samt voksne. 


Introduktionsmalekursus

På det korte 3 timers introduktionskursus når du at afprøve, hvad alkohol ink er, og får nogle grundlæggende teknikker. Desuden får du tid til at sidde og arbejde med teknikkerne selv, samtidig med at jeg hjælper og vejleder efter behov. På kurset har du forskellige remedier til rådighed, samt et væld af alkohol ink farver.

Alle kursister går fra kurset med adskillige malerier samt 'Den Lille Værkstøjskasse' indeholdende den grundlæggende teori, de afprøvede teknikker og lister med nyttige links og hashtags samt links til onlineshops, hvor du kan købe alkohol ink samt diverse tilbehør. 

Tid: 3 timer

Sted: Atelier 32, Peder Skrams gade 32, Trøjborg / Hjemme hos dig / Særligt tilrettelagt / Desuden afholder anura art at heart kurser via FOF Aarhus (åbner nyt vindue), Frichsparken, Søren Frichs Vej 36G, Åbyhøj

Pris: 810 kr. ved et Solokursus. Bemærk, at ved hjemmekursus og særligt tilrettelagtte kurser tillægges ekstra kørselsomkostninger

Inkluderet i prisen: Alle materialer som farver, papir, udstyr, gummihandsker, 'Den lille Værkstøjskasse'. 

Medbring: Tøj, der må komme malepletter da, da alkohol ink ikke umiddelbart går af tøjet. Eget åndedrætsværn* hvis ønsket.


Tilmelding: gå til webshop

Betingelser: Kursuspladsen er først sikret efter betaling. Tilmelding er bindende og kan ikke ombyttes til kontanter. I tilfælde af aflysning af kurset, refunderes betalingen. Det er muligt at købe kursusplads så længe, der er pladser tilbage.


Dagsmalekursus


Det lange 5 timers dagskursus henvender sig til alle, der har lyst til at gå i dybden, have tid og lære at arbejde med mange forskellige teknikker i alkohol ink. Vi spreder viften ud og anvender mange remedier samt inddrager andre malemedier, som akryl og almindelig blæk. Vi gennemgår dog først den grundlæggende teori, så alle kan være med fra starten. Du kan altså fint være nybegynder, og alligevel være med.


Alle kursister går fra kurset med adskillige malerier samt 'Værkstøjskassen' indeholdende den grundlæggende teori, de afprøvede teknikker og lister med nyttige links og hashtags samt links til onlineshops, hvor du kan købe alkohol ink samt diverse tilbehør.

Tid: 5 timer - kan evt. deles i flere mødegange, hvis ønsket.

Sted: Atelier 32, Peder Skrams gade 32, Trøjborg / Hjemme hos dig / Særligt tilrettelagt / Desuden afholder anura art at heart kurser via FOF Aarhus (åbner nyt vindue), Frichsparken, Søren Frichs Vej 36G, Åbyhøj

Pris: 1350 kr. ved et Solokursus. Bemærk, at ved hjemmekursus og særligt tilrettelagtte kurser tillægges ekstra kørselsomkostninger.

Bemærk også, at hvis du allerede har været på det korte introduktionskursus, får du 10% rabat på det lange kursus - kontakt mig herom og modtag rabatkoden inden køb.

Inkluderet i prisen: Alle materialer som farver, papir, udstyr, gummihandsker, 'Værkstøjskassen'. 

Medbring: Tøj, der må komme malepletter da, da alkohol ink ikke umiddelbart går af tøjet. Egen madpakke til frokost. Og medbring selv åndedrætsværn* hvis ønsket.


Tilmelding: gå til webshop

Betingelser: Kursuspladsen er først sikret efter betaling. Tilmelding er bindende og kan ikke ombyttes til kontanter. I tilfælde af aflysning af kurset, refunderes betalingen. Det er muligt at købe kursusplads så længe, der er pladser tilbage.


>> Sikkerhed:

  • På kurserne anvender vi gift- og lugtfri alkohol ink af mærket Touch (lavet på ethanol), og Pinata - en anden alkohol ink også lavet på ethanol, samt almindelig husholdningssprit, ligeledes lavet på ethanol. Dog kan en svag spritlugt ikke undgås, da vi jo arbejder med alkoholbaserede væsker. Læs evt. online sikkerhedsdatablade for produkterne for mere info. Medbring gerne åndedrætsværn hvis ønsket.
  • Plasktik handsker og plastikforklæde udleveres hvis ønsket.
  • Medbring tøj, der gerne må få malepletter på, da alkohol ink ikke kan komme af tøjet igen.

>> Mulige former for alkohol ink malekurser

  • Solokurser; 3 timers introduktionskursus, 5 timers dagskursus, særligt tilrettelagt
  • Små kurser (2-4 deltagere); 3 timers introduktionskursus, 5 timers dagskursus, særligt tilrettelagt
  • Mellemstore kurser (5-12 deltagere); udbydes pt kun via FOF Aarhus (åbner et nyt vindue)
  • Særligt tilrettelagte kurser hjemme hos dig, til et firma- eller vennearrangement - kontakt mig for mere infoFølg anura art at heart på Facebook eller Instagram for at holde dig orienteret om flere kurser, og kontakt mig meget gerne, hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker til et kursus.