KreaHygge på Trøjborg

Fri leg og ingen undervisning

Til KreaHygge er der ingen undervisning, ingen planer, blot hygge og fri leg. Helt uformelt og uforpligtende. Jeg hjælper naturligvis gerne og kommer også gerne med idéer til projekter og malerier, og vi kan sagtens lave trin-for-trin kunst sammen.


Kom og gå som du vil

Til KreaHygge kan du komme og gå som det passer dig indenfor de fire timer, arrangementet varer. Alle remedier er til rådighed, og det er muligt at få en kop te eller kaffe. Du kan enten pre-tilmelde dig for at sikre dig en plads, eller du kan møde op på dagen, og se om der er ledige pladser.


Et månedligt arrangement

KreaHygge er et månedligt tilbagevendende arrangement med udgangspunkt i hver 3. weekend i måneden, søndag kl 11:00-15:00 og mandag kl 16:30-20:30, hvor muligt. Så hold løbende øje med nye datoer og arrangementer. Hvis du ønsker, kan du komme på nyhedsbrevslisten og modtage en mail hver gang, der er nye KreaHygge arrangementer. Klik her for Ja Tak til Nyhedsbrev.


#KreaHyggeTrøjborg

Anura Art at Heart tilbyder nu KreaHygge i atelieret. Idéen er, at du blot møder op og er kreativ sammen med andre


Skiftende malemedier og kunsthåndværk

Vi tager hver gang udgangspunkt i et forudbestemt malemedie kunsthåndværk, kunstprojekt eller lign. Fx. Alkohol Ink på papir, Gelli Printing med blade, Perlearmbånd, specifikke højtidsprojekter, mv. og listen forøges lige så stille.

Du kan også medbringe dit eget kreative projekt og blot arbejde videre på det. 

Grundlæggende kendskab til det aktuelle kunsthåndværk eller malemedie er en klar fordel for deltagelse, da der ikke er undervisning her (for kurser klik her).

KreaHygge henvender sig som udgangspunkt til personer over 12 år.

Det praktiske

Max antal pladser: 5 deltagere pr. gang

Tid: 4 timer - kom og gå som det passer dig indenfor tidsrummet.

Sted: Anura Art at Heart, Peder Skrams gade 32, Trøjborg, Aarhus N

Pris: 300 kr. pr deltager pr. gang

Inkluderet i prisen: Alle materialer og remedier som passer til det pågældende KreaHygge-emne så som papir, blæk, farver, tuscher, trykplader, stencils, perler, diverse udstyr, mv. Der er mulighed for ekstra tilkøb af visse remedier, fx ekstra papir end det antal, der er inkluderet i prisen.

Medbring: Tøj, der må komme malepletter på. Du er velkommen til at medbringe egne ting/særligt papir/et igangværende maleprojekt/mv, hvis du har noget hjemmefra, du gerne vil arbejde videre på.

Tilmelding: Gå til shoppen

Betingelser: Pladsen til KreaHygge er først sikret efter betaling. Tilmelding er bindende og kan ikke ombyttes til kontanter. I tilfælde af aflysning, refunderes betalingen. Det er muligt at købe plads så længe, der er flere tilbage.


Har du spørgsmål til KreaHygge, er du velkommen til at kontakte mig