Om

Mit kunstnerhjerte

anura art at heart begyndte en dag midt i januar 2016, da min dengang 6-årige søn og jeg sad ved spisebordet og tegnede tegninger sammen

 

Der skulle tegnes hvide biler på snoede veje og højhuse i røde mursten; ligesom hos os. Og mens sønnen farvelagde de mange døre og vinduer, blev mine kruseduller til noget mere... De blev til noget med et udtryk, noget med en lille historie at fortælle.

 

Og i lang tid dekorerede sønnen både biler og højhuse med prikker og krøller og finurlige figurer, når vi sad ved spisebordet og tegnede sammen.

 

Selvom det efterhånden er en del år siden nu, og det kun er mig, der fortsat tegner kruseduller, så kan jeg stadig se et stort stolthedssmil, når jeg fortæller min søn historien om, hvordan jeg fandt mit kunstnerhjerte sammen med ham.


Og jeg elsker ham utrolig højt for det

anura art at heart

Mit navn er Anura. Jeg er 43 år og adopteret fra Indien. Jeg er fuldtids Mor, Kunstmaler og Krusedullemager samt Smykkedesigner med egen kunstvirksomhed. Desuden er jeg multimediedesigner og bachelor i sprogvidenskab fra Aarhus Universitet, og har endvidere en grunduddannelse i NLP. SEO- og markedsføringskurser samt Prince2 projektledelseskursus, mfl. er også at finde på mit CV. Før jeg blev selvstændig, arbejdede jeg blandt andet som projektleder på WizeFloor - et danskdesignet, interaktivt læringsgulv for børn og unge. 

Jeg bor på skønne Trøjborg i Aarhus N sammen med min dejlige søn på 13 år. Her har jeg også egen kunstbutik, kursuslokale, galleri og atelier (Atelier 32 Trøjborg). 

Som supplement til mit kunstnervirke arbejder jeg nogle timer om ugen i Photocare Aarhus i Trøjborgcenteret, hvor jeg fotograferer, billedredigerer, printer billeder, indrammer, vejleder kunder, mv. Desuden underviser jeg i malemediet Alkohol Ink hos FOF Aarhus og hos mig selv. Herudover arbejder jeg som freelance fotograf og webdesigner.

Anura Giese

Kunstmaler & Krusedullemager

Multimediedesigner

Bachelor i Sprogvidenskab

NLP-Practitioner


Link til LinkedIn-profil

#Genbrug er helt centralt i mit liv - genbrugstøj, genbrugsmøbler, genbrugsting - jeg elsker det! Historien, patinaen og naturligvis den miljøvenlige bevidsthed.


Af samme årsager hader jeg også at smide ud. For noget brugt kan næsten altid laves om, og blive til noget nyt - heraf opstod fx min '#Skralde-ink Kunst', som er kasserede maleprojekter, der udklippes og omarrangeres på nyt papir. Så genbrugstanken har helt sikkert fundet en vej ind i mit kunstnervirke - men dog kun dér, hvor det er muligt og giver mening med respekt for kunsten.


Men små og store papkasser, plastbøtter og syltetøjsglas kan fint bruges til opbevaring, forsendelser og udstillingsopsatser. Ja, selv IKEAs billige lærreder kan #IKEAhack'es til nye spændende værker. Juletræet er ved at blive til et stort smykkestativ. Og Genbrugsen har både nye og gamle rammer til mine kommende udstillinger.


>> Produkter i webshoppen vil derfor være beskrevet med materialeanvendelse, og hvor intet er nævnt, er anvendt nye materialer.

>> Varerindpakning til forsendelser vil som oftest være pakket i genbrugsmaterialer.

'New Leaf'

Skralde-ink Kunst

Udstillingsopsats af genbrugspap

Smykkestativ af genbrugstræ

#KrusedullerMedKantOgFinurlighederiFarver       #SmukkeSmykkerSmiler       #AlkoholinkKursus