Om

Mit tegnehjerte

anura art at heart begyndte en dag midt i januar 2016, da min dengang 6-årige søn og jeg sad ved spisebordet og tegnede tegninger sammen.

 

Der skulle tegnes hvide biler på veje og røde højhuse; ligesom dén vi kører i, og dét vi bor i. Og mens han farvelagde de mange døre og vinduer, blev mine kruseduller til noget mere... De blev til noget med et udtryk, noget med en lille historie at fortælle.

 

Og i lang tid dekorerede sønnen både biler og højhuse med prikker, og krøller og finurlige figurer, når vi sad ved spisebordet og tegnede sammen.

 

Og selvom det er flere år siden nu, og det kun er mig, der tegner kruseduller, kan jeg stadig se sønnens stolthedssmil, når jeg fortæller ham historien om, hvordan jeg fandt mit tegnehjerte sammen med ham.

 

Med masser af kærlige smil, ønsker jeg dig en hjertevarm dag og siger

mange tak fordi, du tog dig tid til at læse min lille historie.

 

Kram fra Anura

Anura Giese

Kunstmaler

Multimediedesigner

Bachelor i Sprogvidenskab

NLP-Practitioner


Link til LinkedIn-profil

anura art at heart - Kruseduller med kant * Finurligheder i blæk

Jeg hedder Anura. Er 41 år, kunstmaler og krusedullemager. Desuden er jeg multimediedesigner og bachelor i sprogvidenskab fra Aarhus Universitet. Jeg bor på Trøjborg i Aarhus sammen med min søn og har produktionsrum på Godsbanen inde i centrum. Jeg tegner med tynde blækpenne samt permanente tusch markere. Og så maler jeg med alkoholbaseret blæk og akrylmaling. Her på hjemmesiden kan du se et udvalg af mine kunstprodukter, og i webshoppen har du mulighed for at bestille og købe dem.

Ved siden af mit krusedullemageri designer jeg smykker - senest har jeg kastet min kærlighed på små, farvestrålende Seed Bead glasperler fra Japan, og designer enkle armbånd i mange farvevarianter. Desuden har jeg en stor passion for fotografering og elsker at indfange omverden med et kreativt øje. Tjek evt. min foto-Instagram @anuragiese side for at se et udvalg af mine fotos.

Kontaktoplysninger


anura art at heart

v/Anura Giese

Godsbanen SPOR 4

Skovgaardsgade 3

8000 Aarhus C

Danmark


Tordenskjoldsgade 77 st. tv.

Trøjborg, 8200 Aarhus N

Danmark


CVR nr. 40024751

Telefon: 53 83 80 33

Forsendelse og levering


Levering til hele Danmark. Levering med GLS direkte til hoveddøren fra 59 kr eller til pakkeboks fra 39 kr. Eller hent selv på Godsbanen i Aarhus C.

Varer afsendes senest 5 hverdage efter modtaget betaling. Dog kan der forventes længere afsendelsestid ved bestilling på armbånd.

Fortrydelsesret og reklamation


Der gives 30 dages fuld returret til varer købt i webshoppen - gælder fra varen er modtaget. Ingen returret på digitale varer.

Og der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Skriv venligst til mig på kontakt@anura.dk, hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret eller reklamationsret.


Bemærk at det ikke er tilladt at kopiere og/eller videresælge produkter fra anura art at heart.

Følg anura art at heart


Jeg poster bla. nye kunstværker, afholder konkurrencer, informerer om kurser og oplyser om markeder og udstillinger via Facebook og Instagram.

Betalingsmuligheder


I webshoppen kan du betale med alm. Dankort, Ved markeder og udstillinger kan du betale kontant eller med MobilePay.anura art at heart 2020 © Copyright. All Rights Reserved.